Mautilus: po změně organizační struktury Vykoupil CEO, Mazanec CTO a Bradáč COO

27. květen 2013

Praha, 27.5.2013 - Brněnský vývojář komplexních multiscreenových aplikací pro chytré zařízení Mautilus vyhlásil změnu organizační struktury. Na pozici partnera a provozního ředitele (COO) nastoupí Ivan Bradáč, který měl dříve na starosti vývoj aplikací a zákaznického software.

„Přijetí Ivana do této role je další krok v růstu naší společnosti a její stabilitě. Vážím si jeho kompetencí a mimořádných lidských kvalit. Je radost spolupracovat s takovými lidmi.“ komentoval událost Řehoř Vykoupil, CEO Mautilus.

„Jsem potěšen z tohoto vývoje. Věřím, že Mautilus má obrovský potenciál k růstu v oblastikomplexních multiscreenových aplikací na českém, evropském i globálním trhu, a chci být proaktivní součástí tohoto růstu,“ řekl Bradáč.

„Počet našich zákazníků neustále roste a jejich požadavky jsme schopni podpořit pouze s kvalitním týmem. Ivana znám velmi dlouho a je bezesporu vynikající odborník, jsem proto velmi potěšen, že se rozhodl pro naši společnost. Do budoucna nám pomůže organizačně lépe zvládat naše projekty a komunikaci s klíčovými zákazníky,“ komentoval zprávu Petr Mazanec, CTO Mautilus.

Mautilus je jedinou firmou v České republice, která vyvíjí aplikace pro všechny druhy chytrých zařízení: mobilní telefony, tablety a chytré televize. V současné době řeší strategické zakázky klientů z České republiky, Rakouska, Německa, Španělska, Mexika a Spojených Arabských Emirátů. Společně s Internet Info Mautilus organizovala první konferenci zaměřenou na využití chytrých televizí TVCON 2013 (www.tvcon.tv).

Mautilus také poskytuje softwarová řešení na zakázku pro společnosti, jako jsou například Continental, ABB nebo Siemens. Společnost Mautilus vznikla v roce 2010 a díky rychlému růstu nyní zaujímá přední místo na trhu chytrých aplikací v České republice a v regionu Střední a Východní Evropy.

Řehoř Vykoupil CEO Mautilus +420 777 314 076 info@mautilus.com

Cristina Muntean PR Representative Media Education CEE +420 776 574 925 cm@mediaed.cz