Mautilus spouští HbbTV pro největší komerční TV v Česku

01. listopad 2016

Během noci z 31. října na 1. listopadu, česká developerská společnost Mautilus spustila HbbTV aplikace pro největší komerční televizi v České republice, TV Nova.

V rámci první fáze je HbbTV aplikace dostupná na 6 národních TV kanálů spadajících pod skupinu Nova – Fanda, Telka, Smíchov, Nova Sport 1, Nova Sport 2 a Nova International – a je divákům distribuována s využitím všech tří distribučních sítí – terestriální, satelitní i kabelové. HbbTV aplikace zahrnuje elektronický program (EPG), národní i mezinárodní novinky a video obsah z populárních seriálů z produkce TV Nova. Rozšíření nabízených služeb je plánováno v nadcházejících měsících.

O faktu, že HbbTV je zajímavým doplňkem portfolia služeb jakékoliv TV svědčí i komentář Jana Vlčka, jednatele a obchodního ředitele skupiny Nova: „HbbTV reklamu plánujeme představit teď na podzim a vnímáme ji jako další krok k tomu, jak klientům ukázat možné komunikační synergie.“

Implementaci HbbTV reklam připravuje také společnost Mautilus s pomocí vlastního produktu HbbTV Event Manageru (HENMAN), který umožňuje řídit veškeré detaily týkající se plánování a spouštění HbbTV reklam.

Další informace o HbbTV skupiny Nova najdete na oficiální webové stránce.

Úvodní obrazovka v HbbTV aplikaci TV Nova

Elektronický program (EPG) v HbbTV aplikaci TV Nova